Idag, den 12:e oktober, släpper Norra Promenaden sin debutsingel, Badsalt, som utspelar sig i och handlar om Norrköping.

Badsalt andas och pulserar i takt med stadens gator och torg, genom parker i natten och upp på höga tak, krypandes genom snäva tunnlar av ångest, sådan ångest som bara kan beskrivas när den upplevts, och när den slutligen landar, i ett hav av tusentals rosor, då är natten över och det är dags att gå hem.

Badsalt ska belysa psykisk ohälsa. Hur lätt det är att gå vilse i en stad, i sig själv, trots att det känns som om att hela livet har tillbringats just där, vandrandes ner de gator där en inte längre känner igen sig. Hundratusentals människor som aldrig får förlösas, som förloras. Vi mår alla dåligt. Ta det över en kopp varm choklad eller under en sommarnatt i Kärleksparken. Prata, undra, fråga, lyssna. Sjung, dansa. Älska.

Vi vill att ni ska leva till den här låten. Känna kärlek, ilska, sorg. Lukten av regn i juni. Vi vill att ni ska uppleva något. Känna något. Känna efter. Vi är allt du någonsin velat ha. Det vackra i juniregnet. Det vita i natten. Vi är allas bästa vän. Vi är staden.

Vi är Norra Promenaden.